Loading...
Home Over Portfolio Contact

Over Persfotograaf

Alles wat u moet weten over Persfotograaf.

De man achter de lens...

Mijn naam is Christian van der Meij, ik ben een onafhankelijk fotojournalist werkzaam vanuit Nederland. Een zogenaamd eye-for-rent.

"Licht en schaduw, deze elementen zijn verantwoordelijk voor het ontstaan en het einde van deze wereld. Elke dag gewapend met een camera, een objectief en een tas vol creativiteit met als enig doel de momenten van vandaag vastleggen voor de geschiedenisboeken van morgen."

Mijn grootste hobby is van jongs af aan fotografie geweest en op een leeftijd van zeventien jaar besloot ik om beroepsfotograaf te worden. Na mijn studie fotografie deed ik veelal werkzaamheden in de reclamefotografie en portretfotografie, maar ik realiseerde mij dat dat niet mijn uiteindelijke doel was in de opwindende wereld die fotografie heet. Ik wilde op plekken zijn waar ik het licht en de situaties niet naar mijn hand kon zetten en waar ook nieuwswaarde en actie de boventoon spelen.

Sinds 1994 heb ik een sterk gevoel voor nieuws ontwikkeld en mijn ervaring als fotojournalist flink uitgebreid. Op dit moment ben ik werkzaam voor diverse kranten en magazines. Naast deze werkzaamheden werk ik voor reclamebureaus en diverse (semi-) overheidsinstellingen.

Wat ik doe...
Luchtopnames

- Met een UAS / Drone (vergunning)
- Met vliegtuig (commercieel brevet en vergunning)

Fotojournalistiek

Bijna 25 jaar werkzaam in het veld voor diverse 'massa' media

Specialties

Analoge Fotografie, Panorama, Time-Lapse, Presentaties, Animaties en Grafische Ontwerpen